Tight workflows make the world go round

Research

We starten elk nieuw project met een brand workshop. We stellen de grote, filosofische vragen afgewisseld met gerichte detailvragen en praten in de diepte over jullie merk. Van ambities en doelgroepen, over concurrenten tot de merkpersoonlijkheid. Op basis van deze workshop zoeken we inspiratie: huisstijlen die al bestaan en waarvan we vinden dat ze goed zijn opgebouwd en/of in lijn liggen met jullie merk.

Design

We presenteren logo, kleur, typografie, beeld en baseline. We doen dat in de vorm van een key visual: een ontwerp dat de visuele en verbale identiteit volledig vat. Er zit een systematiek in waardoor we andere uitwerkingen op dezelfde manier snel en goed kunnen opbouwen.

Deliver

We werken alle producten uit die vastgelegd werden in de offerte. Voor we hieraan beginnen, maken we een duidelijke lijst met de noodzakelijke input. Eens we die ontvangen, werken we alles volgens de vooropgestelde timing af. Als je zelf al een ontwerper hebt voor de grafische productie, kunnen wij een brandbook aanleveren als leidraad.

Work with Kolos, it's fun!
Neem contact op