Webdesign

Branding en positionering gaan hand in hand met een gebruiksvriendelijke en slim ontworpen website. Kolos verdiept zich in je merk en zet de juiste strategie in voor een succesvolle webervaring.

Key visual voor Health in Progress
Case

Huisstijl Health in Progress

Already pretty awesome, yet still improving

Huisstijl Health in Progress

Health in Progress is een trainingscentrum waar osteopaten en kinesisten vanuit een holistische visie op het lichaam vertrekken. De juiste balans tussen beweging, voeding en rust ligt vormt de basis van hun werking. De solide groei van de voorbije jaren vertaalt zich in een gloednieuwe locatie en een volledige rebranding die we met veel plezier uitwerkten.

Case

Huisstijl en webdesign Cassari

Tailored to perfection

Huisstijl en webdesign Cassari

Tailored to perfection

Een kostuum op maat van onberispelijke kwaliteit, recht uit Italië: daarvoor kom je al 30 jaar bij Cassari. Hun stijlvolle boetiek werd gevoelig uitgebreid en wij mochten de huisstijl en website volledig onder handen nemen.

Strategische workshop

Waarom doet je merk wat het doet en hoe vertalen we dat naar het web? De grote, filosofische vragen worden afgewisseld met zeer concrete oefeningen. Door in dialoog te gaan, leren we het corporate DNA kennen, krijgen we een beeld van welke persoonlijkheden erachter zitten en weten we wat het exacte doel van de website is.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Sitemap

Op basis van de workshop, de briefing en de verzamelde input ontwikkelen we een sitemap. Zie het als de uitgeschreven versie van de website waar alle pagina’s, content types en hun onderlinge verhouding worden vastgelegd.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Wireframes

Wireframes zijn de blauwdruk van je website: de positionering van tekst, afbeeldingen, knoppen en navigatie. Er ligt nog geen laagje design over, maar wireframes zijn wel een voorproefje van het eindproduct en helpen je een zicht te krijgen op de structuur van alle informatie.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Design

De goedgekeurde sitemap en wireframes krijgen een finale designlaag in lijn met de branding. Wanneer het design goedgekeurd is, kan dit naar eender welke webbouwer. Geen idee wie in te schakelen? We hebben enkele geweldige referenties.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Cases

Alle cases