Webdesign

Branding en positionering gaan hand in hand met een gebruiksvriendelijke en slim ontworpen website. Kolos verdiept zich in je merk en zet de juiste strategie in voor een succesvolle webervaring.

Case

Nieuwe jobsite Alken-Maes

Good Times Brewing!

Nieuwe jobsite Alken-Maes

Good Times Brewing

Sfeerb(r)ouwers van de mooiste soort, beter kun je Alken-Maes niet definiëren. Je kent ze vooral van een versgetapte Cristal of een frisse Desperados, maar achter uw (zoveelste) santé zit heel wat vakmanschap. Samen met de fijne mensen van performance agency Doorstep ontwikkelden we een nieuwe jobsite rond het nieuwe employer brandingconcept 'Good Times Brewing', waarin vakmanschap en plezier moeiteloos samenvloeien.

Case

Madonna at KMSKA

Grand café, restaurant en bar in het KMSKA

Madonna at KMSKA

Grand café, restaurant en bar in het KMSKA

Madonna is er voor zij die genieten van een snelle hap, lunch of een verfijnd diner, vergezeld van een heerlijk glas wijn, streekbier of een lekkere koffie. Voor Antwerpenaren én dagtrippers. Voor de kunstliefhebbers en de bon vivants. Kortom, Madonna is er voor iedereen die schone momenten verzamelt.

Strategische workshop

Waarom doet je merk wat het doet en hoe vertalen we dat naar het web? De grote, filosofische vragen worden afgewisseld met zeer concrete oefeningen. Door in dialoog te gaan, leren we het corporate DNA kennen, krijgen we een beeld van welke persoonlijkheden erachter zitten en weten we wat het exacte doel van de website is.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Sitemap

Op basis van de workshop, de briefing en de verzamelde input ontwikkelen we een sitemap. Zie het als de uitgeschreven versie van de website waar alle pagina’s, content types en hun onderlinge verhouding worden vastgelegd.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Wireframes

Wireframes zijn de blauwdruk van je website: de positionering van tekst, afbeeldingen, knoppen en navigatie. Er ligt nog geen laagje design over, maar wireframes zijn wel een voorproefje van het eindproduct en helpen je een zicht te krijgen op de structuur van alle informatie.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Design

De goedgekeurde sitemap en wireframes krijgen een finale designlaag in lijn met de branding. Wanneer het design goedgekeurd is, kan dit naar eender welke webbouwer. Geen idee wie in te schakelen? We hebben enkele geweldige referenties.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Cases

Alle cases