Art direction

Een consequente merkidentiteit wordt doorgetrokken op alle mogelijke dragers. We treden met veel plezier op als art director om erop toe te zien dat onze richtlijnen correct worden vertaald door andere bureaus met specifieke vaardigheden.

Case

Huisstijl Chapeluur

Join the Crunch Club

Huisstijl Chapeluur

Join the Crunch Club

Meer dan 20 soorten huisgemaakte kroketten in centrum Gent? Chapeluur is uw retourticket naar carbcomaland. Proef de scampi-look-, mossel-witte wijn- of truffelkroket en neem zeker een side salad. Geweldig lekker en staat goed op de foto.

Case

Huisstijl en webdesign Cassari

Tailored to perfection

Huisstijl en webdesign Cassari

Tailored to perfection

Een kostuum op maat van onberispelijke kwaliteit, recht uit Italië: daarvoor kom je al 30 jaar bij Cassari. Hun stijlvolle boetiek werd gevoelig uitgebreid en wij mochten de huisstijl en website volledig onder handen nemen.

Fotografie

Een verhaal vertalen naar een sterk beeld is essentieel voor een ideale merkervaring. We beschikken niet over de nieuwste tools om geweldige reclameshots te maken, maar we kennen een heleboel mensen die hier in uitblinken. We begeleiden hen graag bij fotoshoots.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Video(grafie)

Sterke video’s kunnen een belangrijk deel zijn van je merkidentiteit. Kolos brengt je met veel plezier in contact met de juiste regisseur en het juiste productiehuis. Op draaidagen kijken we graag mee of alles past binnen de vibe van jouw brand.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Interieur

Je merkidentiteit vertalen naar je interieur, dat is specialistenwerk. We zien er graag op toe dat de visuele richtlijnen uit de branding correct vertaald worden naar elementen in de ruimte.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Product design

Ga je een product lanceren en heb je nood aan packaging of merchandising? We helpen je graag met het juist inzetten van huisstijl en merkidentiteit.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Cases

Alle cases