Art direction

Een consequente merkidentiteit wordt doorgetrokken op alle mogelijke dragers. We treden met veel plezier op als art director om erop toe te zien dat onze richtlijnen correct worden vertaald door andere bureaus met specifieke vaardigheden.

Case

De Jungle van het Recht

Een juridisch congres XL

De Jungle van het Recht

Het grootste juridische congres van ons land

Op 29 april organiseerde de Orde van Vlaamse Balies het congres 'De Jungle van het Recht'. Een kransje topsprekers van Wouter Torfs over Catherine Van De Heyning tot Vincent Van Quickenborne sierden deze eerste editie van het post-coronatijdperk. Meer dan 600 advocaten, notarissen, juristen en gerechtsdeurwaarders tekenden present in het prachtige Elisabeth Center in Antwerpen.

Key visual voor Health in Progress
Case

Huisstijl Health in Progress

Already pretty awesome, yet still improving

Huisstijl Health in Progress

Health in Progress is een trainingscentrum waar osteopaten en kinesisten vanuit een holistische visie op het lichaam vertrekken. De juiste balans tussen beweging, voeding en rust ligt vormt de basis van hun werking. De solide groei van de voorbije jaren vertaalt zich in een gloednieuwe locatie en een volledige rebranding die we met veel plezier uitwerkten.

Fotografie

Een verhaal vertalen naar een sterk beeld is essentieel voor een ideale merkervaring. We beschikken niet over de nieuwste tools om geweldige reclameshots te maken, maar we kennen een heleboel mensen die hier in uitblinken. We begeleiden hen graag bij fotoshoots.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Video(grafie)

Sterke video’s kunnen een belangrijk deel zijn van je merkidentiteit. Kolos brengt je met veel plezier in contact met de juiste regisseur en het juiste productiehuis. Op draaidagen kijken we graag mee of alles past binnen de vibe van jouw brand.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Interieur

Je merkidentiteit vertalen naar je interieur, dat is specialistenwerk. We zien er graag op toe dat de visuele richtlijnen uit de branding correct vertaald worden naar elementen in de ruimte.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Product design

Ga je een product lanceren en heb je nood aan packaging of merchandising? We helpen je graag met het juist inzetten van huisstijl en merkidentiteit.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Cases

Alle cases