Art direction

Een consequente merkidentiteit wordt doorgetrokken op alle mogelijke dragers. We treden met veel plezier op als art director om erop toe te zien dat onze richtlijnen correct worden vertaald door andere bureaus met specifieke vaardigheden.

Case

Madonna at KMSKA

Grand café, restaurant en bar in het KMSKA

Madonna at KMSKA

Grand café, restaurant en bar in het KMSKA

Madonna is er voor zij die genieten van een snelle hap, lunch of een verfijnd diner, vergezeld van een heerlijk glas wijn, streekbier of een lekkere koffie. Voor Antwerpenaren én dagtrippers. Voor de kunstliefhebbers en de bon vivants. Kortom, Madonna is er voor iedereen die schone momenten verzamelt.

Case

Huisstijl Les Vilains Brussels

Fashion enters a new era

Huisstijl Les Vilains Brussels

Fashion enters a new era

Les Vilains creates truly unique garments by turning fast fashion waste into lifetime pieces. A Les Vilains garment will last a lifetime. Think of their creations as companions for life. When the going gets tough, Les Vilains is there for you. Thanks to their repair programme, their clothes grow with you through the different stages of your life. The good, the bad and the ugly.

Fotografie

Een verhaal vertalen naar een sterk beeld is essentieel voor een ideale merkervaring. We beschikken niet over de nieuwste tools om geweldige reclameshots te maken, maar we kennen een heleboel mensen die hier in uitblinken. We begeleiden hen graag bij fotoshoots.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Video(grafie)

Sterke video’s kunnen een belangrijk deel zijn van je merkidentiteit. Kolos brengt je met veel plezier in contact met de juiste regisseur en het juiste productiehuis. Op draaidagen kijken we graag mee of alles past binnen de vibe van jouw brand.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Interieur

Je merkidentiteit vertalen naar je interieur, dat is specialistenwerk. We zien er graag op toe dat de visuele richtlijnen uit de branding correct vertaald worden naar elementen in de ruimte.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Product design

Ga je een product lanceren en heb je nood aan packaging of merchandising? We helpen je graag met het juist inzetten van huisstijl en merkidentiteit.

Samenwerken?

Toon me de workflow

Cases

Alle cases