(Drop us
a line)

Willemen Groep

Innoverende bouwgroep

Willemen Groep Mechelen Boek presentatie

Willemen Groep needs no introduction. Als een van de grootste familiale bouwgroepen van ons land zijn ze verantwoordelijk voor een hele hoop landmarks in binnen- én buitenland, waaronder het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen en de Belgische ambassade in Kinshasa (Congo).

Willemen Groep Mechelen Boek inhoudstafel

Sterk starten

Het startschot van onze samenwerking was meteen een klepper van formaat. Het 150 pagina’s tellende portfolioboek dat alle projecten van de laatste tien jaar toont, is een stevige publicatie. Een ideaal begin om de ins en outs van de bouwgroep te leren kennen.

Willemen Groep Mechelen Boek tussenbladen

Teamwork

Samenwerken met Willemen is een team effort. Dankzij hun toegewijde communicatieploeg is een sterk eindresultaat verzekerd. De juiste briefing en duidelijke afspraken, het heeft veel weg van een goed draaiende werf. Bij Willemen draait het om kwalitatieve en esthetische projecten, dat blijkt al uit hun huisstijl. Het is telkens een plezier om met deze eigentijdse branding aan de slag te gaan.

Willemen Groep Jaarverslag 2019 Spread front en backcover

Bouwen aan de toekomst

Ondertussen werkten we voor Willemen op tal van communicatieprojecten, met als uitschieters de tijdlijn van de Willemen Groep die 12 meter van de ontvangstruimte in het hoofdkwartier overspant, het jaarverslag van 2019 (opnieuw een kolos van meer dan 120 pagina’s) en de kerstkaarten waarvoor we zowel productie, fotografie als art direction verzorgden.

Meer weten

Willemen Groep Mechelen Boek openingsvisual

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Taste M Mechelen Logo

Taste M

The Chick, The Cellar & The Chapel

In Taste-M, een monumentaal en prachtig gerenoveerd pand op het Mechelse Sint-Romboutskerkhof, vind je drie zaken onder één dak: een wijn- en kaasbar (The Cellar), een restaurant met vleugels (The Chick) en een eventlocatie (The Chapel). Onze uitdaging? Drie merken vormgeven die perfect bij elkaar passen, maar ook op zichzelf kunnen staan.

(Volledig project)

Geel&Rood KVMechelen Covers

Geel & Rood

Magazine met ballen

Geel & Rood was ooit het gratis supportersmagazine van voetbalclub KV Mechelen, dat bij elke abonnee in de bus viel. Toen het officiële supportersorgaan van Malinwa in 2019 aandelen kocht van de club, zochten ze een manier om fondsen te werven. Die manier werd de wedergeboorte van de nieuwe Geel & Rood: lijviger, mooier en een editie om de drie maanden.

(Volledig project)