(Drop us
a line)

Willemen Groep

Innoverende bouwgroep

Willemen Groep Mechelen Boek presentatie

Willemen Groep needs no introduction. Als een van de grootste familiale bouwgroepen van ons land zijn ze verantwoordelijk voor een hele hoop landmarks in binnen- én buitenland, waaronder het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen en de Belgische ambassade in Kinshasa (Congo).

Willemen Groep Mechelen Boek inhoudstafel

Sterk starten

Het startschot van onze samenwerking was meteen een klepper van formaat. Het 150 pagina’s tellende portfolioboek dat alle projecten van de laatste tien jaar toont, is een stevige publicatie. Een ideaal begin om de ins en outs van de bouwgroep te leren kennen.

Willemen Groep Mechelen Boek tussenbladen

Teamwork

Samenwerken met Willemen is een team effort. Dankzij hun toegewijde communicatieploeg is een sterk eindresultaat verzekerd. De juiste briefing en duidelijke afspraken, het heeft veel weg van een goed draaiende werf. Bij Willemen draait het om kwalitatieve en esthetische projecten, dat blijkt al uit hun huisstijl. Het is telkens een plezier om met deze eigentijdse branding aan de slag te gaan.

Willemen Groep Jaarverslag 2019 Spread front en backcover

Bouwen aan de toekomst

Ondertussen werkten we voor Willemen op tal van communicatieprojecten, met als uitschieters de tijdlijn van de Willemen Groep die 12 meter van de ontvangstruimte in het hoofdkwartier overspant, het jaarverslag van 2019 (opnieuw een kolos van meer dan 120 pagina’s) en de kerstkaarten waarvoor we zowel productie, fotografie als art direction verzorgden.

Meer weten

Willemen Groep Mechelen Boek openingsvisual

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

De Vleeshalle Mechelen Foodhall Logo

De Vleeshalle

Hanoi, Madrid en Acapulco onder één dak

De Vleeshalle in Mechelen opende zijn monumentale deuren in 2019. De hal is een mix tussen een versmarkt en food hall, waar 15 smaakmakers dagelijks het beste van zichzelf geven.

(Volledig project)

Thomas More #blokt

Old school is the new school

Bij de een is het al wat langer geleden dan bij de ander, maar bijna heel team Kolos zette zijn eerste creatieve stappen op Thomas More. We waren dus thrilled toen de fijnste hogeschool kwam aankloppen met een briefing om studenten aan te moedigen tijdens de moeilijkste periode van het jaar.

(Volledig project)