(Drop us
a line)

Van Poppel

200 jaar bouwervaring

Van Poppel is een bouwbedrijf dat al meer dan 200 jaar meedraait in Mechelen en omstreken. CEO Bob Van Poppel en zijn team nemen zowel particuliere als openbare projecten aan, houden zich bezig met hout en interieur en ontwikkelen woonprojecten in eigen beheer. Een huisstijl bouwen, dat is een ander paar mouwen, dus deden ze daarvoor beroep op Kolos.

Zeven generaties

Met meer dan 90 werknemers is Van Poppel een bouwbedrijf om U tegen te zeggen. Het bedrijf bouwt al zeven generaties lang mee aan de looks van de Dijlestad, en dat betekent heel wat erfgoed. Elke Mechelaar kent het logo met het rode truweeltje, daar mocht niet aan geraakt worden. Met gevaar voor lijf en leden, hertekende Kolos het toch lichtjes.

Bob zoekt (web)bouwers

Kolos helpt Van Poppel met zijn visuele communicatie: folders, advertenties, webteksten en beursstanden. Zo ontwikkelden we een magazine dat alle activiteiten, realisaties en projecten in verkoop bundelt. Daarnaast ontwierpen we ook hun website. Eentje die niet enkel zegt wat de activiteiten zijn, maar ook als verkoopstool dient voor hun projecten in eigen beheer.

Op tocht met Van Poppel

In 2019 lanceerde het bouwbedrijf de Van Poppel-wandeling, de uitgelezen manier om prospects en nieuwe werknemers warm te krijgen voor het bedrijf. Meewandelen langs alle projecten en realisaties van Van Poppel in de Mechelse binnenstad doe je met ons custom made stadsplan.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Klik- & Draaifabriek

Het betere klik- en draaiwerk

Aikon Producties levert al tien jaar high-end reclamefotografie en video voor multinationals en grote bedrijven. Een decennium later klonk de roep naar een aanbod op maat van de Vlaamse KMO-markt luider dan ooit. Kwalitatief, maar straight-forward: dat is de missie van de KLIK- en DRAAIFABRIK.

(Volledig project)

Handelsbeurs

Antwerpse grandeur

Na 20 jaar mocht de prachtig gerenoveerde Handelsbeurs dit jaar zijn deuren weer openen. Een mijlpaal voor het Antwerpse monument én een mijlpaal voor Kolos: want na de huisstijl van goede buur Fiera mochten we ook de merkidentiteit van deze nieuwe event venue onder handen nemen.

(Volledig project)