(Drop us
a line)

Thomas More #blokt

Old school is the new school

Bij de een is het al wat langer geleden dan bij de ander, maar bijna heel team Kolos zette zijn eerste creatieve stappen op Thomas More. We waren dus thrilled toen de fijnste hogeschool kwam aankloppen met een briefing om studenten aan te moedigen tijdens de moeilijkste periode van het jaar.

Old school hart onder de riem

Stuvo (Studentenvoorzieningen), de motor achter de actie, wou de studenten graag wat moed inspreken tijdens de blok. Een nog zwaardere periode dan anders door COVID19, want samen studeren zat er deze examenperiode niet in.

40 ontwerpen

Kolos ontwierp 40 verschillende kaartjes, die random verdeeld werden over meer dan 6000 verschillende studenten. We stelden ook een Spotify-playlist samen met enkele docenten, waarmee de brug tussen Queen en Dua Lipa moeiteloos werd gebouwd.

Gen Z

We kropen in de strakke huid van de gemiddelde generatie Z’er, (beseften dat we oud worden), en baseerden onze  ontwerpen op mediafiguren, de esthetiek van bekende kledingmerken en bedachten een paar richtingspecifieke quotes. Veel shares, nog meer likes. Studenten gelukkig, Thomas More gelukkig, Kolos gelukkig.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Fiera Antwerpen Restaurant Logo

Fiera

Internationaal restaurant in de Handelsbeurs

In februari 2020 opende Fiera in de Antwerpse Schippersbeurs. In de zijbeuk van de monumentale en prachtig gerenoveerde Handelsbeurs huist het restaurant met wereldse invloeden dat prat gaat op een eerlijke keuken met topproducten.

(Volledig project)

De Fortuyne

Restaurant op maat van de stadsmens

De Fortuyne in Mechelen is een restaurant op maat van de moderne stadsmens: met een foodsharingconcept, een prachtig interieur op een A-locatie en een geweldige productkeuken werd deze plek in mum van tijd de place to be in Mechelen.

(Volledig project)