(Drop us
a line)

Thomas More #blokt

Old school is the new school

Bij de een is het al wat langer geleden dan bij de ander, maar bijna heel team Kolos zette zijn eerste creatieve stappen op Thomas More. We waren dus thrilled toen de fijnste hogeschool kwam aankloppen met een briefing om studenten aan te moedigen tijdens de moeilijkste periode van het jaar.

Old school hart onder de riem

Stuvo (Studentenvoorzieningen), de motor achter de actie, wou de studenten graag wat moed inspreken tijdens de blok. Een nog zwaardere periode dan anders door COVID19, want samen studeren zat er deze examenperiode niet in.

40 ontwerpen

Kolos ontwierp 40 verschillende kaartjes, die random verdeeld werden over meer dan 6000 verschillende studenten. We stelden ook een Spotify-playlist samen met enkele docenten, waarmee de brug tussen Queen en Dua Lipa moeiteloos werd gebouwd.

Gen Z

We kropen in de strakke huid van de gemiddelde generatie Z’er, (beseften dat we oud worden), en baseerden onze  ontwerpen op mediafiguren, de esthetiek van bekende kledingmerken en bedachten een paar richtingspecifieke quotes. Veel shares, nog meer likes. Studenten gelukkig, Thomas More gelukkig, Kolos gelukkig.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Taste M Mechelen Logo

Taste M

The Chick, The Cellar & The Chapel

In Taste-M, een monumentaal en prachtig gerenoveerd pand op het Mechelse Sint-Romboutskerkhof, vind je drie zaken onder één dak: een wijn- en kaasbar (The Cellar), een restaurant met vleugels (The Chick) en een eventlocatie (The Chapel). Onze uitdaging? Drie merken vormgeven die perfect bij elkaar passen, maar ook op zichzelf kunnen staan.

(Volledig project)

Klik- & Draaifabriek

Het betere klik- en draaiwerk

Aikon Producties levert al tien jaar high-end reclamefotografie en video voor multinationals en grote bedrijven. Een decennium later klonk de roep naar een aanbod op maat van de Vlaamse KMO-markt luider dan ooit. Kwalitatief, maar straight-forward: dat is de missie van de KLIK- en DRAAIFABRIK.

(Volledig project)