(Drop us
a line)

Thomas More #blokt

Old school is the new school

Bij de een is het al wat langer geleden dan bij de ander, maar bijna heel team Kolos zette zijn eerste creatieve stappen op Thomas More. We waren dus thrilled toen de fijnste hogeschool kwam aankloppen met een briefing om studenten aan te moedigen tijdens de moeilijkste periode van het jaar.

Old school hart onder de riem

Stuvo (Studentenvoorzieningen), de motor achter de actie, wou de studenten graag wat moed inspreken tijdens de blok. Een nog zwaardere periode dan anders door COVID19, want samen studeren zat er deze examenperiode niet in.

40 ontwerpen

Kolos ontwierp 40 verschillende kaartjes, die random verdeeld werden over meer dan 6000 verschillende studenten. We stelden ook een Spotify-playlist samen met enkele docenten, waarmee de brug tussen Queen en Dua Lipa moeiteloos werd gebouwd.

Gen Z

We kropen in de strakke huid van de gemiddelde generatie Z’er, (beseften dat we oud worden), en baseerden onze  ontwerpen op mediafiguren, de esthetiek van bekende kledingmerken en bedachten een paar richtingspecifieke quotes. Veel shares, nog meer likes. Studenten gelukkig, Thomas More gelukkig, Kolos gelukkig.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 498 36 62 61
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Kabas Verpakkingsvrij winkelen Mechelen

Kabas

Verpakkingsvrije branding

Kabas is als verpakkingsvrije winkel ondertussen een vaste waarde in Mechelen en mocht onlangs 3 kaarsjes uitblazen. Eigenaars Anneleen en Peter bieden kwaliteitsvoeding en onderhoudsproducten aan: lokaal geteeld, biologisch, maar vooral: zonder verpakking. Een absolute aanrader, maar vergeet je potjes niet!

(Volledig project)

Okappi

Straffe app- en sitebouwers

Okappi bouwt mooie en kwalitatieve websites, (web)apps en bestaat daarnaast ook nog eens uit de vrolijkste peren uit de IT-wereld. De vraag om hun joie de travailler om te zetten in een visuele identiteit was voor Kolos de perfecte briefing.

(Volledig project)