(Drop us
a line)

Taste M

The Chick, The Cellar & The Chapel

In Taste-M, een monumentaal en prachtig gerenoveerd pand op het Mechelse Sint-Romboutskerkhof, vind je drie zaken onder één dak: een wijn- en kaasbar (The Cellar), een restaurant met vleugels (The Chick) en een eventlocatie (The Chapel). Onze uitdaging? Drie merken vormgeven die perfect bij elkaar passen, maar ook op zichzelf kunnen staan.

Drie in één

In The Chick eet je een gastronomische versie van je favoriete gevogeltegerecht, dat moet voldoen aan twee criteria: made to love and made with love. In speakeasy The Cellar kun je kiezen tussen meer dan 250 verschillende wijnen en krijg je het beste van Kaasmeester Schockaert op je bord. The Chapel vormt een classy decor voor events.

“Drie zaken met een eigen smoel op één lijn krijgen is zonder twijfel de grootste verwezenlijking van deze identiteit. Nu snel aan de wijn. ”

Kolos

Kammen en rondbogen

Voor elk van de drie logo’s veranderden we een letter door een typerend element. The Chick toont een (kippen)kam, The Chapel refereert naar de architecturale bogen van het gebouw en The Cellar krijgt een wijnkring mee. Door de typografie en de plaatsing gelijk te houden, wordt duidelijk dat het om partnermerken gaat. Architectuur vormt meteen ook de rode draad in de rest van de branding. De rondbogen in combinatie met de strakke lijnen die AnA-interieur en ZED-architecten toevoegden aan het gebouw, vind je in elke uitwerking terug.

Taste_M_The Cellar Mechelen Wijnbijbel

Wijnbijbel

De grootste challenge voor The Cellar? Maar liefst 250 wijnen op een esthetische manier verwerken in een kaart die nog leesbaar is na drie glazen. Geslaagde missie dankzij Excel, de immer goedgezinde sommelier Fabien Gay én een glas Artéis & Co Brut Rosé 2008.

Meer weten

Taste M Mechelen Logo

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Coffice

One stop (coffee)shop

Coffice is de combinatie van een koffiebar met ontbijt- en lunchmogelijkheden én een ondernemerscentrum, in hartje Mechelen. Coffice is er voor je dagelijkse portie cafeïne, voor een productieve meeting, voor een dag werken met zicht op de Sint-Romboutstoren én voor de Maneblusser achteraf.

(Volledig project)

Van Poppel

200 jaar bouwervaring

Van Poppel is een bouwbedrijf dat al meer dan 200 jaar meedraait in Mechelen en omstreken. CEO Bob Van Poppel en zijn team nemen zowel particuliere als openbare projecten aan, houden zich bezig met hout en interieur en ontwikkelen woonprojecten in eigen beheer. Een huisstijl bouwen, dat is een ander paar mouwen, dus deden ze daarvoor beroep op Kolos.

(Volledig project)