(Drop us
a line)

Studio Me

De beste versie van jezelf

Studio Me Mechelen Logo

Denk bij Studio Me aan natuurlijke cosmetica van Belgische makelij, een e-fitprogramma en make-upworkshops op een toplocatie in Mechelen. Kolos mocht een visuele taal ontwerpen die zowel het sporten als het schoonheidsgedeelte vat.

Studio Me Mechelen Ingang

E-wat?

E-fit is een revolutionaire manier van bewegen. Je trekt een speciaal pak aan dat terwijl je beweegt op specifieke plekken elektrische impulsen geeft, waardoor er veel meer spiercontracties zijn dan tijdens een reguliere workout. Concreet betekent dat dat je in 20 minuutjes doet waar je anders een uur voor nodig hebt. Naast deze nieuwe manier van sporten, kan je bij Studio Me ook terecht voor onder meer de natuurlijke cosmetica van Rainpharma en de minerale make-up van Cent pur Cent.

“Kolos is fun, to the point, creatief en altijd even enthousiast! Ze weten steeds wat ik nodig heb. Magic! ”

Marieke Vrancken, Studio Me
Studio Me Mechelen Folder

Check your pulse

De Studio Me-stijl moest elegant zijn én genoeg power uitstralen, zonder over te komen als een fitnessmerk. De pulse en het organische bolletje vormen belangrijke richtingaanwijzers doorheen de branding. Twee subtiele details die genoeg onderscheid maken tussen het sport- en het schoonheidsgedeelte maar geen afbreuk doen aan het logo-idee.

Studio Me City Mechelen Interieur

Studio Me City

Als hoofdkleur kozen we voor een rijk en organisch groen. Helemaal in lijn met de essentie van Studio Me: een gezonde levensstijl die je doet stralen, eventueel met hulp van natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Deze producten koop je ondertussen ook bij Studio Me City, een popup in de Mechelse binnenstad die zijn eigen stedelijke identiteit kreeg, zonder aan herkenbaarheid in te boeten!

Meer weten

Studio Me Mechelen Logo

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Kabas Verpakkingsvrij winkelen Mechelen

Kabas

Verpakkingsvrije branding

Kabas is als verpakkingsvrije winkel ondertussen een vaste waarde in Mechelen en mocht onlangs 3 kaarsjes uitblazen. Eigenaars Anneleen en Peter bieden kwaliteitsvoeding en onderhoudsproducten aan: lokaal geteeld, biologisch, maar vooral: zonder verpakking. Een absolute aanrader, maar vergeet je potjes niet!

(Volledig project)

Immo ID

Springt uit het straatbeeld

Immo ID is al jaren een gevestigde waarde in het vastgoedlandschap van Vlaanderen en Brussel. Kolos zorgde voor een stevige rebranding van Mechelens populairste vastgoedkantoor.

(Volledig project)