(Drop us
a line)

Studio Me

De beste versie van jezelf

Studio Me Mechelen Logo

Denk bij Studio Me aan natuurlijke cosmetica van Belgische makelij, een e-fitprogramma en make-upworkshops op een toplocatie in Mechelen. Kolos mocht een visuele taal ontwerpen die zowel het sporten als het schoonheidsgedeelte vat.

Studio Me Mechelen Ingang

E-wat?

E-fit is een revolutionaire manier van bewegen. Je trekt een speciaal pak aan dat terwijl je beweegt op specifieke plekken elektrische impulsen geeft, waardoor er veel meer spiercontracties zijn dan tijdens een reguliere workout. Concreet betekent dat dat je in 20 minuutjes doet waar je anders een uur voor nodig hebt. Naast deze nieuwe manier van sporten, kan je bij Studio Me ook terecht voor onder meer de natuurlijke cosmetica van Rainpharma en de minerale make-up van Cent pur Cent.

“Kolos is fun, to the point, creatief en altijd even enthousiast! Ze weten steeds wat ik nodig heb. Magic! ”

Marieke Vrancken, Studio Me
Studio Me Mechelen Folder

Check your pulse

De Studio Me-stijl moest elegant zijn én genoeg power uitstralen, zonder over te komen als een fitnessmerk. De pulse en het organische bolletje vormen belangrijke richtingaanwijzers doorheen de branding. Twee subtiele details die genoeg onderscheid maken tussen het sport- en het schoonheidsgedeelte maar geen afbreuk doen aan het logo-idee.

Studio Me City Mechelen Interieur

Studio Me City

Als hoofdkleur kozen we voor een rijk en organisch groen. Helemaal in lijn met de essentie van Studio Me: een gezonde levensstijl die je doet stralen, eventueel met hulp van natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Deze producten koop je ondertussen ook bij Studio Me City, een popup in de Mechelse binnenstad die zijn eigen stedelijke identiteit kreeg, zonder aan herkenbaarheid in te boeten!

Meer weten

Studio Me Mechelen Logo

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Thomas More #blokt

Old school is the new school

Bij de een is het al wat langer geleden dan bij de ander, maar bijna heel team Kolos zette zijn eerste creatieve stappen op Thomas More. We waren dus thrilled toen de fijnste hogeschool kwam aankloppen met een briefing om studenten aan te moedigen tijdens de moeilijkste periode van het jaar.

(Volledig project)

Nectarist Mechelen Verpakking

Nectarist

Saving bees, supporting beekeepers

Onder de naam Pro-Polis had Mechels stadsimker Johan De Vleeshouwer al naam gemaakt in de Dijlestad, maar zijn ambities reiken verder dan de stadsring. Zijn doel: dé referentie voor imkermaterialen worden in België. Daar horen een nieuwe identiteit én een nieuwe naam bij.

(Volledig project)