(Drop us
a line)

Ray

In-store UV-clean

Veilig, efficiënt en nooit ziek. Meet Ray: geesteskind van interieurbouwer Tailormate en dé troef van elke winkel of kantoor. Hij houdt van mensen en niet van virussen, is verkrijgbaar in twee groottes en vier afwerkingen en in amper twee minuten ontdoet hij materialen van ongewenste microgasten dankzij zijn arsenaal aan UV-C-lampen.

Veilig en briljant

Ray ontsmet alle textiel en materialen in minder dan 2 minuten. Daardoor is de kast een fantastische troef voor de retailsector en op kantoor. De golflengte van UV-C doodt micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen. Dankzij deze specifieke eigenschap is UV-C een effectieve, ecologische, droge en chemicaliënvrije manier om alledaagse voorwerpen te desinfecteren.

Clean AF

Rays logo is even straightforward als de kast zelf en duidt de UV-C stralen aan waarmee het de micro- organismen doodt. Het vertaalt zich perfect op de achtergrondbeelden, website, flyers én social media posts die we verder ontwikkelden.

Here to stay

Ray is here to stay. Dat moest meteen duidelijk zijn uit de branding. Big, bold, sassy en gradients overal. Voor Ray haalden we graag ons brutaalste kantje boven.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 498 36 62 61
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Geel&Rood KVMechelen Covers

Geel & Rood

Magazine met ballen

Geel & Rood was ooit het gratis supportersmagazine van voetbalclub KV Mechelen, dat bij elke abonnee in de bus viel. Toen het officiële supportersorgaan van Malinwa in 2019 aandelen kocht van de club, zochten ze een manier om fondsen te werven. Die manier werd de wedergeboorte van de nieuwe Geel & Rood: lijviger, mooier en een editie om de drie maanden.

(Volledig project)

My Life My Belgium Posters

My Life My Belgium

Sterke verhalen van Belgen in de USA

My Life My Belgium bundelt sterke verhalen van Belgen die minstens één ding gemeen hebben: ze konden allemaal met hulp van de Amerikaanse Ambassade naar de VS om er deel te nemen aan opleidingen, workshops of congressen. Met dit project wil de ambassade de verschillende uitwisselingsprogramma’s op een inhoudelijke en boeiende manier in de kijker zetten.

(Volledig project)