(Drop us
a line)

Okappi

Straffe app- en sitebouwers

Okappi bouwt mooie en kwalitatieve websites, (web)apps en bestaat daarnaast ook nog eens uit de vrolijkste peren uit de IT-wereld. De vraag om hun joie de travailler om te zetten in een visuele identiteit was voor Kolos de perfecte briefing.

Damn great webbouwers

We leerden Okappi het voorbije jaar kennen als vaklui met heel wat kennis en expertise, die altijd klaarstaan voor raad en daad, een lach, een zwans en een pingpongmatch (die ze vaker verliezen dan winnen). We hadden geen keuze: hun visuele identiteit moest van het scherm knallen.

“Okappi geeft easy to work with een nieuwe dimensie en dat straalt de visuele identiteit nu ook uit. ”

Kolos

Geen achterwerk

De okapi is gezegend met het mooiste achterwerk van de dierenwereld (google it!), maar op expliciete vraag van de webbouwers behielden we de kop van de okapi als vormelijk logo-element. Een hertekend okapi-hoofd, nieuw kleurenpalet, enkele fantastische lettertypes uit de development- en gamewereld en de nieuwe huisstijl van Okappi was geboren. Codewoorden: contrast, leesbaarheid en plezier.

#client { right: 100%; }

Het was een feest om de website van Okappi te ontwerpen. Het resultaat is een website die duidelijk is, maar ook één die vol grapjes staat voor wie zoekt.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Nectarist Mechelen Verpakking

Nectarist

Saving bees, supporting beekeepers

Onder de naam Pro-Polis had Mechels stadsimker Johan De Vleeshouwer al naam gemaakt in de Dijlestad, maar zijn ambities reiken verder dan de stadsring. Zijn doel: dé referentie voor imkermaterialen worden in België. Daar horen een nieuwe identiteit én een nieuwe naam bij.

(Volledig project)

Van Poppel

200 jaar bouwervaring

Van Poppel is een bouwbedrijf dat al meer dan 200 jaar meedraait in Mechelen en omstreken. CEO Bob Van Poppel en zijn team nemen zowel particuliere als openbare projecten aan, houden zich bezig met hout en interieur en ontwikkelen woonprojecten in eigen beheer. Een huisstijl bouwen, dat is een ander paar mouwen, dus deden ze daarvoor beroep op Kolos.

(Volledig project)