(Drop us
a line)

Okappi

Straffe app- en sitebouwers

Okappi bouwt mooie en kwalitatieve websites, (web)apps en bestaat daarnaast ook nog eens uit de vrolijkste peren uit de IT-wereld. De vraag om hun joie de travailler om te zetten in een visuele identiteit was voor Kolos de perfecte briefing.

Damn great webbouwers

We leerden Okappi het voorbije jaar kennen als vaklui met heel wat kennis en expertise, die altijd klaarstaan voor raad en daad, een lach, een zwans en een pingpongmatch (die ze vaker verliezen dan winnen). We hadden geen keuze: hun visuele identiteit moest van het scherm knallen.

“Okappi geeft easy to work with een nieuwe dimensie en dat straalt de visuele identiteit nu ook uit. ”

Kolos

Geen achterwerk

De okapi is gezegend met het mooiste achterwerk van de dierenwereld (google it!), maar op expliciete vraag van de webbouwers behielden we de kop van de okapi als vormelijk logo-element. Een hertekend okapi-hoofd, nieuw kleurenpalet, enkele fantastische lettertypes uit de development- en gamewereld en de nieuwe huisstijl van Okappi was geboren. Codewoorden: contrast, leesbaarheid en plezier.

#client { right: 100%; }

Het was een feest om de website van Okappi te ontwerpen. Het resultaat is een website die duidelijk is, maar ook één die vol grapjes staat voor wie zoekt.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Geel&Rood KVMechelen Covers

Geel & Rood

Magazine met ballen

Geel & Rood was ooit het gratis supportersmagazine van voetbalclub KV Mechelen, dat bij elke abonnee in de bus viel. Toen het officiële supportersorgaan van Malinwa in 2019 aandelen kocht van de club, zochten ze een manier om fondsen te werven. Die manier werd de wedergeboorte van de nieuwe Geel & Rood: lijviger, mooier en een editie om de drie maanden.

(Volledig project)

My Life My Belgium Posters

My Life My Belgium

Sterke verhalen van Belgen in de USA

My Life My Belgium bundelt sterke verhalen van Belgen die minstens één ding gemeen hebben: ze konden allemaal met hulp van de Amerikaanse Ambassade naar de VS om er deel te nemen aan opleidingen, workshops of congressen. Met dit project wil de ambassade de verschillende uitwisselingsprogramma’s op een inhoudelijke en boeiende manier in de kijker zetten.

(Volledig project)