(Drop us
a line)

Nectarist

Saving bees, supporting beekeepers

Nectarist Mechelen Etiketten honing

Onder de naam Pro-Polis had Mechels stadsimker Johan De Vleeshouwer al naam gemaakt in de Dijlestad, maar zijn ambities reiken verder dan de stadsring. Zijn doel: dé referentie voor imkermaterialen worden in België. Daar horen een nieuwe identiteit én een nieuwe naam bij.

Nectarist Mechelen Honingverpakkingen

Naamsverandering

Stadsimkerij Pro-Polis stond vooral bekend voor zijn fantastische honingmaterialen, maar de naam dekte de lading niet meer. Nectarist doet dat wel: makkelijk uit te spreken in alle landstalen en breed genoeg om er zowel imkermaterialen als honingproducten onder te brengen.

Nectarist Mechelen Rollupbanner

Herkenbaarheid

De identiteit van Nectarist moet plezier en professionaliteit uitstralen. Het logo moet makkelijk aan te brengen zijn op elke mogelijke verpakking, gaande van kartonnen inpakdozen tot de etiketten voor de honingproducten. Kolos maakte een symbool én een duidelijk naamlogo dat zowel samen als apart goed functioneert. Daarrond werd een systematiek uitgedacht van speelse iconen, samengebracht in een honingraadstructuur.

Nectarist Mechelen Honingverpakking

Honingpotjes

De systematiek komt tot zijn volle recht op de honingverpakkingen. Voor de verschillende varianten werd een herkenbaar concept ontwikkeld, dat nadien ook werd doorgetrokken naar de brede waaier aan producten die Nectarist ontwikkelt en verkoopt.

Meer weten

Nectarist Mechelen Verpakking

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Immo ID

Springt uit het straatbeeld

Immo ID is al jaren een gevestigde waarde in het vastgoedlandschap van Vlaanderen en Brussel. Kolos zorgde voor een stevige rebranding van Mechelens populairste vastgoedkantoor.

(Volledig project)

Willemen Groep Mechelen Boek openingsvisual

Willemen Groep

Innoverende bouwgroep

Willemen Groep needs no introduction. Als een van de grootste familiale bouwgroepen van ons land zijn ze verantwoordelijk voor een hele hoop landmarks in binnen- én buitenland, waaronder het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen en de Belgische ambassade in Kinshasa (Congo).

(Volledig project)