(Drop us
a line)

Nectarist

Saving bees, supporting beekeepers

Nectarist Mechelen Etiketten honing

Onder de naam Pro-Polis had Mechels stadsimker Johan De Vleeshouwer al naam gemaakt in de Dijlestad, maar zijn ambities reiken verder dan de stadsring. Zijn doel: dé referentie voor imkermaterialen worden in België. Daar horen een nieuwe identiteit én een nieuwe naam bij.

Nectarist Mechelen Honingverpakkingen

Naamsverandering

Stadsimkerij Pro-Polis stond vooral bekend voor zijn fantastische honingmaterialen, maar de naam dekte de lading niet meer. Nectarist doet dat wel: makkelijk uit te spreken in alle landstalen en breed genoeg om er zowel imkermaterialen als honingproducten onder te brengen.

Nectarist Mechelen Rollupbanner

Herkenbaarheid

De identiteit van Nectarist moet plezier en professionaliteit uitstralen. Het logo moet makkelijk aan te brengen zijn op elke mogelijke verpakking, gaande van kartonnen inpakdozen tot de etiketten voor de honingproducten. Kolos maakte een symbool én een duidelijk naamlogo dat zowel samen als apart goed functioneert. Daarrond werd een systematiek uitgedacht van speelse iconen, samengebracht in een honingraadstructuur.

Nectarist Mechelen Honingverpakking

Honingpotjes

De systematiek komt tot zijn volle recht op de honingverpakkingen. Voor de verschillende varianten werd een herkenbaar concept ontwikkeld, dat nadien ook werd doorgetrokken naar de brede waaier aan producten die Nectarist ontwikkelt en verkoopt.

Meer weten

Nectarist Mechelen Verpakking

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

De Stadslijst Mechelen Openingsvisual

De Stadslijst Mechelen

De lijst die 50% haalde

Voor de Mechelse verkiezingen van oktober 2018 bundelden toenmalig burgemeester Bart Somers en Groen-kopstuk Kristof Calvo de krachten. Ze deden dat met een campagne die ijvert voor gelijke kansen ongeacht je afkomst. En daar wordt Kolos warm van!

(Volledig project)

Geel&Rood KVMechelen Covers

Geel & Rood

Magazine met ballen

Geel & Rood was ooit het gratis supportersmagazine van voetbalclub KV Mechelen, dat bij elke abonnee in de bus viel. Toen het officiële supportersorgaan van Malinwa in 2019 aandelen kocht van de club, zochten ze een manier om fondsen te werven. Die manier werd de wedergeboorte van de nieuwe Geel & Rood: lijviger, mooier en een editie om de drie maanden.

(Volledig project)