(Drop us
a line)

Klik- & Draaifabriek

Het betere klik- en draaiwerk

Aikon Producties levert al tien jaar high-end reclamefotografie en video voor multinationals en grote bedrijven. Een decennium later klonk de roep naar een aanbod op maat van de Vlaamse KMO-markt luider dan ooit. Kwalitatief, maar straight-forward: dat is de missie van de KLIK- en DRAAIFABRIK.

Duidelijkheid

Grote producties, lange offertes en een aanpak op maat: nodig voor ingewikkelde shoots, maar zwaar en log wanneer er gewoon een aantal straffe beelden moeten geschoten worden. Bij KLIK- en DRAAIFABRIK weet je als bedrijf op voorhand wat je kwijt bent en wat je ervoor krijgt.

Visuele samenhang

Kolos ontwikkelde een zeer gelijkende visuele stijl voor beide merken met een aantal onderscheidende elementen. De sterk contrasterende kleuren, duidelijke iconen en heldere typografie zijn de visuele uiting van de onderliggende boodschap van openheid en duidelijkheid. De systematiek van het logo laat ook toe in de toekomst nieuwe submerken te creëren zonder een hele nieuwe huisstijloefening te moeten maken.

Strategische keuzes

Naast de visuele uitwerkingen werkte Kolos stevig mee aan de strategische keuzes die gemaakt werden rond aanbod, pricing en structuur en design van de website.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Kabas Verpakkingsvrij winkelen Mechelen

Kabas

Verpakkingsvrije branding

Kabas is als verpakkingsvrije winkel ondertussen een vaste waarde in Mechelen en mocht onlangs 3 kaarsjes uitblazen. Eigenaars Anneleen en Peter bieden kwaliteitsvoeding en onderhoudsproducten aan: lokaal geteeld, biologisch, maar vooral: zonder verpakking. Een absolute aanrader, maar vergeet je potjes niet!

(Volledig project)

Willemen Groep Mechelen Boek openingsvisual

Willemen Groep

Innoverende bouwgroep

Willemen Groep needs no introduction. Als een van de grootste familiale bouwgroepen van ons land zijn ze verantwoordelijk voor een hele hoop landmarks in binnen- én buitenland, waaronder het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen en de Belgische ambassade in Kinshasa (Congo).

(Volledig project)