(Drop us
a line)

Klik- & Draaifabriek

Het betere klik- en draaiwerk

Aikon Producties levert al tien jaar high-end reclamefotografie en video voor multinationals en grote bedrijven. Een decennium later klonk de roep naar een aanbod op maat van de Vlaamse KMO-markt luider dan ooit. Kwalitatief, maar straight-forward: dat is de missie van de KLIK- en DRAAIFABRIK.

Duidelijkheid

Grote producties, lange offertes en een aanpak op maat: nodig voor ingewikkelde shoots, maar zwaar en log wanneer er gewoon een aantal straffe beelden moeten geschoten worden. Bij KLIK- en DRAAIFABRIK weet je als bedrijf op voorhand wat je kwijt bent en wat je ervoor krijgt.

Visuele samenhang

Kolos ontwikkelde een zeer gelijkende visuele stijl voor beide merken met een aantal onderscheidende elementen. De sterk contrasterende kleuren, duidelijke iconen en heldere typografie zijn de visuele uiting van de onderliggende boodschap van openheid en duidelijkheid. De systematiek van het logo laat ook toe in de toekomst nieuwe submerken te creëren zonder een hele nieuwe huisstijloefening te moeten maken.

Strategische keuzes

Naast de visuele uitwerkingen werkte Kolos stevig mee aan de strategische keuzes die gemaakt werden rond aanbod, pricing en structuur en design van de website.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Immo ID

Springt uit het straatbeeld

Immo ID is al jaren een gevestigde waarde in het vastgoedlandschap van Vlaanderen en Brussel. Kolos zorgde voor een stevige rebranding van Mechelens populairste vastgoedkantoor.

(Volledig project)

De Vleeshalle Mechelen Foodhall Logo

De Vleeshalle

Hanoi, Madrid en Acapulco onder één dak

De Vleeshalle in Mechelen opende zijn monumentale deuren in 2019. De hal is een mix tussen een versmarkt en food hall, waar 15 smaakmakers dagelijks het beste van zichzelf geven.

(Volledig project)