(Drop us
a line)

Joris Koopt

Joris koopt, Kolos ontwerpt

Joris Koopt Immobordinactie

Joris koopt panden op in de ruime Antwerpse regio, renoveert ze met heel veel zorg en zet ze met hernieuwde looks terug in de huizenmarkt. Joris zocht een bureau dat creatief en strategisch met hem meedacht over hoe hij zijn merk in de markt moest zetten. Insert Kolos.

Joris Koopt Posters

Facelift

In de eerste plaats wilde Joris meer naamsbekendheid door aanwezigheid in het straatbeeld. We veranderden de naam van het bedrijf naar ‘Joris Koopt’, zo werd de activiteit ook zonder baseline meteen duidelijk. Daarnaast zorgden we ook voor een nieuwe visuele taal.

Joris Wayne

Tijdens de rebranding van het merk hielden we rekening met de al bestaande herkenbare elementen. We behielden de kleur blauw en het puntje. Het logo onderging een transformatie door het gebruik van de Gotham.

Zot van A

Joris maakt gebruik van immoborden op zijn panden om te laten zien dat hij op zoek is naar soortgelijke panden. Ondertussen zien mensen uit de buurt het pand getransformeerd tot een pareltje. Daarnaast bedachten we nog wat straffe baselines en lanceerden hier een print- en online campagne rond. Heb je dus een pand waar je graag vanaf wil? Joris koopt!

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Thomas More #blokt

Old school is the new school

Bij de een is het al wat langer geleden dan bij de ander, maar bijna heel team Kolos zette zijn eerste creatieve stappen op Thomas More. We waren dus thrilled toen de fijnste hogeschool kwam aankloppen met een briefing om studenten aan te moedigen tijdens de moeilijkste periode van het jaar.

(Volledig project)

Nectarist Mechelen Verpakking

Nectarist

Saving bees, supporting beekeepers

Onder de naam Pro-Polis had Mechels stadsimker Johan De Vleeshouwer al naam gemaakt in de Dijlestad, maar zijn ambities reiken verder dan de stadsring. Zijn doel: dé referentie voor imkermaterialen worden in België. Daar horen een nieuwe identiteit én een nieuwe naam bij.

(Volledig project)