(Drop us
a line)

Immo ID

Springt uit het straatbeeld

Immo ID is al jaren een gevestigde waarde in het vastgoedlandschap van Vlaanderen en Brussel. Kolos zorgde voor een stevige rebranding van Mechelens populairste vastgoedkantoor.

Meer dan immo

Immo ID is meer dan een immokantoor. Het ontwikkelt eigen projecten (Immo ID Projects), verkoopt droomvilla’s in Spanje (Immo ID España) en neemt ook renovatieprojecten aan met partnerbedrijf Reno ID. De opdracht voor Kolos? Rebrand Immo ID en zorg voor een herkenbare stijl die in het oog springt op immoborden, maar ook werkt op naamkaartjes en flyers.

Immo ID-rood

In een hyperconcurrentiële markt is raken aan het logo van een succesvol immokantoor iets waar we zorgvuldig mee omspringen. Belangrijk bij zo’n rebranding is dat Immo ID het gevecht van herkenbaarheid in het straatbeeld elke keer wint. Daarom behielden we het typerende rood en brachten het nog prominenter naar voor. Nu staat deze tint rood in en rond Mechelen synoniem voor Immo ID.

Heldere huisstijl

Naast de rode kleur wordt de basis van de huisstijl gelegd door het logo: simpel, leesbaar en met een duidelijk systeem. Immo ID is expertise in het kwadraat, vandaar de ‘ID’ als exponent. Voeg daar nog een duidelijk, schreefloos lettertype aan toe en je krijgt een heldere huisstijl.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

De Vleeshalle Mechelen Foodhall Logo

De Vleeshalle

Hanoi, Madrid en Acapulco onder één dak

De Vleeshalle in Mechelen opende zijn monumentale deuren in 2019. De hal is een mix tussen een versmarkt en food hall, waar 15 smaakmakers dagelijks het beste van zichzelf geven.

(Volledig project)

Kabas Verpakkingsvrij winkelen Mechelen

Kabas

Verpakkingsvrije branding

Kabas is als verpakkingsvrije winkel ondertussen een vaste waarde in Mechelen en mocht onlangs 3 kaarsjes uitblazen. Eigenaars Anneleen en Peter bieden kwaliteitsvoeding en onderhoudsproducten aan: lokaal geteeld, biologisch, maar vooral: zonder verpakking. Een absolute aanrader, maar vergeet je potjes niet!

(Volledig project)