(Drop us
a line)

Immo ID

Springt uit het straatbeeld

Immo ID is al jaren een gevestigde waarde in het vastgoedlandschap van Vlaanderen en Brussel. Kolos zorgde voor een stevige rebranding van Mechelens populairste vastgoedkantoor.

Meer dan immo

Immo ID is meer dan een immokantoor. Het ontwikkelt eigen projecten (Immo ID Projects), verkoopt droomvilla’s in Spanje (Immo ID España) en neemt ook renovatieprojecten aan met partnerbedrijf Reno ID. De opdracht voor Kolos? Rebrand Immo ID en zorg voor een herkenbare stijl die in het oog springt op immoborden, maar ook werkt op naamkaartjes en flyers.

Immo ID-rood

In een hyperconcurrentiële markt is raken aan het logo van een succesvol immokantoor iets waar we zorgvuldig mee omspringen. Belangrijk bij zo’n rebranding is dat Immo ID het gevecht van herkenbaarheid in het straatbeeld elke keer wint. Daarom behielden we het typerende rood en brachten het nog prominenter naar voor. Nu staat deze tint rood in en rond Mechelen synoniem voor Immo ID.

Heldere huisstijl

Naast de rode kleur wordt de basis van de huisstijl gelegd door het logo: simpel, leesbaar en met een duidelijk systeem. Immo ID is expertise in het kwadraat, vandaar de ‘ID’ als exponent. Voeg daar nog een duidelijk, schreefloos lettertype aan toe en je krijgt een heldere huisstijl.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Joris Koopt

Joris koopt, Kolos ontwerpt

Joris koopt panden op in de ruime Antwerpse regio, renoveert ze met heel veel zorg en zet ze met hernieuwde looks terug in de huizenmarkt. Joris zocht een bureau dat creatief en strategisch met hem meedacht over hoe hij zijn merk in de markt moest zetten. Insert Kolos.

(Volledig project)

De Stadslijst Mechelen Openingsvisual

De Stadslijst Mechelen

De lijst die 50% haalde

Voor de Mechelse verkiezingen van oktober 2018 bundelden toenmalig burgemeester Bart Somers en Groen-kopstuk Kristof Calvo de krachten. Ze deden dat met een campagne die ijvert voor gelijke kansen ongeacht je afkomst. En daar wordt Kolos warm van!

(Volledig project)