(Drop us
a line)

Immo ID

Springt uit het straatbeeld

Immo ID is al jaren een gevestigde waarde in het vastgoedlandschap van Vlaanderen en Brussel. Kolos zorgde voor een stevige rebranding van Mechelens populairste vastgoedkantoor.

Meer dan immo

Immo ID is meer dan een immokantoor. Het ontwikkelt eigen projecten (Immo ID Projects), verkoopt droomvilla’s in Spanje (Immo ID España) en neemt ook renovatieprojecten aan met partnerbedrijf Reno ID. De opdracht voor Kolos? Rebrand Immo ID en zorg voor een herkenbare stijl die in het oog springt op immoborden, maar ook werkt op naamkaartjes en flyers.

Immo ID-rood

In een hyperconcurrentiële markt is raken aan het logo van een succesvol immokantoor iets waar we zorgvuldig mee omspringen. Belangrijk bij zo’n rebranding is dat Immo ID het gevecht van herkenbaarheid in het straatbeeld elke keer wint. Daarom behielden we het typerende rood en brachten het nog prominenter naar voor. Nu staat deze tint rood in en rond Mechelen synoniem voor Immo ID.

Heldere huisstijl

Naast de rode kleur wordt de basis van de huisstijl gelegd door het logo: simpel, leesbaar en met een duidelijk systeem. Immo ID is expertise in het kwadraat, vandaar de ‘ID’ als exponent. Voeg daar nog een duidelijk, schreefloos lettertype aan toe en je krijgt een heldere huisstijl.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Willemen Groep Mechelen Boek openingsvisual

Willemen Groep

Innoverende bouwgroep

Willemen Groep needs no introduction. Als een van de grootste familiale bouwgroepen van ons land zijn ze verantwoordelijk voor een hele hoop landmarks in binnen- én buitenland, waaronder het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen en de Belgische ambassade in Kinshasa (Congo).

(Volledig project)

Van Poppel

200 jaar bouwervaring

Van Poppel is een bouwbedrijf dat al meer dan 200 jaar meedraait in Mechelen en omstreken. CEO Bob Van Poppel en zijn team nemen zowel particuliere als openbare projecten aan, houden zich bezig met hout en interieur en ontwikkelen woonprojecten in eigen beheer. Een huisstijl bouwen, dat is een ander paar mouwen, dus deden ze daarvoor beroep op Kolos.

(Volledig project)