(Drop us
a line)

GO-FIT

Beter bewegen in Mechelen

In 2017 verhuisde GO-FIT naar het vernieuwde stadion van KV Mechelen. Een mijlpaal in het bestaan van de fitnessclub, een vernieuwde huisstijl kon dus niet ontbreken.

Maneblussers op rollen

GO-FIT is een begrip in Mechelen, talloze Maneblussers gingen er calorieën verbranden, spieren kweken of deden op zijn minst een verdienstelijke poging. Begin 2017 verhuisde het fitnesscentrum richting het stadion van KV Mechelen, palmde er drie verdiepingen in en zorgde ervoor dat de Mechelaar in de best mogelijke omstandigheden kon sporten. Een hypermoderne infrastructuur was meteen de uitgelezen kans voor een nieuw logo, een nieuwe baseline en een nieuwe grafische taal.

Niet schreeuwerig, wel herkenbaar

Voor de huisstijl wilden we de typisch schreeuwerige sporty vibe die rond meeste fitnesscentra hangt absoluut vermijden. In de plaats ontwierpen we een radicaal simpel en toch herkenbare branding, waar – net als bij GO-FIT – beweging de hoofdrol krijgt. Zo stelt het logo twee pijlen voor die naar links en rechts bewegen, en kozen we voor de kleur rood om het geheel een krachtige ondertoon te geven.

Aftrap voor een mooie toekomst

We gaan eerlijk zijn: dat het logo tweewekelijks door 12.000 fans van KV Mechelen gezien wordt, maakt ons héél enthousiast. We wachten vol ongeduld op de dag dat KV terug aantreedt in de Champions League en Eden Hazard in één beeld te vatten is met ons logo. Daarna gaan we met pensioen.

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Joris Koopt

Joris koopt, Kolos ontwerpt

Joris koopt panden op in de ruime Antwerpse regio, renoveert ze met heel veel zorg en zet ze met hernieuwde looks terug in de huizenmarkt. Joris zocht een bureau dat creatief en strategisch met hem meedacht over hoe hij zijn merk in de markt moest zetten. Insert Kolos.

(Volledig project)

Willemen Groep Mechelen Boek openingsvisual

Willemen Groep

Innoverende bouwgroep

Willemen Groep needs no introduction. Als een van de grootste familiale bouwgroepen van ons land zijn ze verantwoordelijk voor een hele hoop landmarks in binnen- én buitenland, waaronder het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen en de Belgische ambassade in Kinshasa (Congo).

(Volledig project)