(Drop us
a line)

Geel & Rood

Magazine met ballen

Geel & Rood was ooit het gratis supportersmagazine van voetbalclub KV Mechelen, dat bij elke abonnee in de bus viel. Toen het officiële supportersorgaan van Malinwa in 2019 aandelen kocht van de club, zochten ze een manier om fondsen te werven. Die manier werd de wedergeboorte van de nieuwe Geel & Rood: lijviger, mooier en een editie om de drie maanden.

Geel&Rood KVMechelen Bekereditie

Bekerkampioen, baby

Geel & Rood werd hervormd in het tweede meest succesvolle seizoen van KV (na 1988, toen ze Europees Kampioen speelden), waarin de club zowel kampioen in 1B werd als de Beker van België won. G&R 1, de bekereditie, zat nokvol interessante interviews met oude en nieuwe clubcoryfeeën, bestuursleden, entourage en supporters. Dat recept werd doorgetrokken naar de volgende edities.

“Een solide basis, veel teamspirit en een goed uithoudingsvermogen: de redactie van Geel & Rood, dat is kampioenenmateriaal. ”

Kolos
Geel&Rood KVMechelen Binnenpagina

Stijlvol maar toegankelijk

Geel & Rood ging van een gratis naar een betalend magazine. De druk was groot om iets neer te zetten waar de trouwe supporter met plezier voor betaalt. Stijlvol, toegankelijk, maar niet té glossy. Voor de nieuwe generatie fans en voor zij wiens clubhart al wat meer kilometers op de teller heeft. De clubkleuren zijn doorheen het magazine prominent aanwezig, de vormgeving is helder en uiteraard staat het vol fantastische stukken.

Binnenkopper

Het was de eerste keer dat we met een externe redactie werkten, en beeld en tekst moesten constant op elkaar afgestemd worden. We zijn blij dat we deel uitmaken van een dream team met als sterkhouders onder andere Evert Winckelmans van Deklat Binnen, Karel Draye van HLN, Jeroen Maris van Humo en Gert Schroons. Zij zorgen met hun scherpe pennen en minutieuze eindredactie voor de geweldige teksten, terwijl topfotografen Leen Vandesande en Kurt Vandervekens ons voorzien van steengoed beeldmateriaal. Deadlines worden steevast gehaald om 2 uur ’s nachts, om nadien te eindigen in Café De Gouden Vis, geheel volgens de regels van de kunst.

Meer weten

Geel&Rood KVMechelen Covers

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

De Fortuyne

Restaurant op maat van de stadsmens

De Fortuyne in Mechelen is een restaurant op maat van de moderne stadsmens: met een foodsharingconcept, een prachtig interieur op een A-locatie en een geweldige productkeuken werd deze plek in mum van tijd de place to be in Mechelen.

(Volledig project)

Immo ID

Springt uit het straatbeeld

Immo ID is al jaren een gevestigde waarde in het vastgoedlandschap van Vlaanderen en Brussel. Kolos zorgde voor een stevige rebranding van Mechelens populairste vastgoedkantoor.

(Volledig project)