(Drop us
a line)

De Fortuyne

Restaurant op maat van de stadsmens

De Fortuyne in Mechelen is een restaurant op maat van de moderne stadsmens: met een foodsharingconcept, een prachtig interieur op een A-locatie en een geweldige productkeuken werd deze plek in mum van tijd de place to be in Mechelen.

Eat/Share/Enjoy

De baseline ‘Eat/Share/Enjoy spreekt vanzelf: geweldig eten delen en daar echt van genieten staat centraal. Dat sharingconcept wilden we duidelijk laten zien in het logo. Door met de ‘de’ te spelen creëren we de illusie dat ze rond de tafel zitten en de borden doorgeven.

Om op te eten

Kwaliteitsproducten spelen ook de hoofdrol in de branding. We verzamelden de mooiste producten die supermarkt, slager en viswinkel ons konden bieden en organiseerden een fotoshoot in samenwerking met Johan Van der Hasselt. De modellen waren om op te eten (maar niet heus, want we blonken ze op met hairspray, voor de right amount of bling). Door telkens één ingrediënt monumentaal uit te vergroten maken we personages van de producten en zetten we ze in de spotlight. Vandaag shinen ze in het interieur.

Fortune Infortune Fort Une

De Fortuyne is gevestigd in een pand dat dateert uit de tijd van Margaretha van Oostenrijk, Landvoogdes der Nederlanden. Omdat deze trots van Mechelen niet mocht ontbreken in het verhaal van De Fortuyne (haar maag werd in 2016 immers gevonden op een steenworp van het restaurant) ontwikkelden we een alternatieve geschiedenis, te lezen in de menukaart. Benieuwd? Reserveren maar!

Meer weten

We vertellen je graag meer over dit project. Contacteer ons!

+32 467 09 28 77
infobalie@kantoorkolos.be

Zoek je een specifieke collega?
Dit is ons team.

Meer werk

Okappi

Straffe app- en sitebouwers

Okappi bouwt mooie en kwalitatieve websites, (web)apps en bestaat daarnaast ook nog eens uit de vrolijkste peren uit de IT-wereld. De vraag om hun joie de travailler om te zetten in een visuele identiteit was voor Kolos de perfecte briefing.

(Volledig project)

Willemen Groep Mechelen Boek openingsvisual

Willemen Groep

Innoverende bouwgroep

Willemen Groep needs no introduction. Als een van de grootste familiale bouwgroepen van ons land zijn ze verantwoordelijk voor een hele hoop landmarks in binnen- én buitenland, waaronder het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen en de Belgische ambassade in Kinshasa (Congo).

(Volledig project)