[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title _builder_version=”3.11″ meta=”off” featured_image=”off” title_font=”Roboto Slab|700|||||||” title_text_align=”left” max_width=”60%” module_alignment=”center” title_text_color=”#ddad62″ title_font_size=”30px” /][et_pb_text _builder_version=”3.11″ text_font=”Open Sans||||||||” text_text_color=”#2c3850″ max_width=”60%” module_alignment=”center”]

De jarencompetitie voetbal komt stilaan tot zijn einde tijdens onze middagpauzes.  Binnenkort weten we welk jaar de scheenbeschermers mag kruisen met de leerkrachten in een finale die wellicht minder genânte flaters zal bevatten dan die van de Champions League van dit jaar.

Mijnheer Lambrechts verblijdde vandaag iedereen met een tussenstand en enkele toffe foto’s van de meisjesploegen van 5 en 6:

Een grote portie bewondering voor de voetbalmeisjes van 5-6 is wel op zijn plaats. In de tropische hitte zijn ze er in geslaagd om, zonder echt veel doelkansen, een spannende wedstrijd ten toon te spreiden.

5 6meisjesvoetbal2

Met een beslissende penaltyreeks, wegens gelijk spel en gelijk aantal punten, en mede door een knappe save van de doelvrouw 5de jaar op de laatste penalty, wonnen meisjes 5 uiteindelijk met 2-1.

5 6meisjesvoetbal4

 

Ook de jongens hebben hun laatste wedstrijden gespeeld.

De logica van de leeftijd is ongeveer gerespecteerd op uitzondering van 4 en 5.

1ste plaats: 6de

2de plaats: 4de

3de plaats: 5de

4de plaats: 3de

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *