[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title _builder_version=”3.11″ meta=”off” featured_image=”off” title_font=”Roboto Slab|700|||||||” title_text_align=”left” max_width=”60%” module_alignment=”center” title_text_color=”#ddad62″ title_font_size=”30px” /][et_pb_text _builder_version=”3.11″ text_font=”Open Sans||||||||” text_text_color=”#2c3850″ max_width=”60%” module_alignment=”center”]

Op 4 juli kon je in de Standaard een opiniestuk lezen van vier Montfort-leerlingen. Het begint als volgt:

CO2-taks alleen volstaat niet.

Waarom zou je een koolstofprijs plakken op vervoer en verwarming en alle andere vervuilende elementen ongemoeid laten? Jonathan Keirse, Ward Winters, Hannes Depuydt en Joost Verleyen doen een voorstel dat nog verder gaat.

JONATHAN KEIRSE, WARD WINTERS, HANNES DEPUYDT EN JOOST VERLEYEN.

Vier vrienden, allen geboren in 2001. Ze volgen samen Latijn-Wiskunde in het Montfortcollege Rotselaar. Ze maakten net het vijfde jaar af.

Wil u graag het hele artikel lezen, klik dan hier.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Categorieën: Nieuws